Home
Foto's
Geschiedenis
Wedstrijden
Uitslagen
In het nieuws
Contact
Lid worden
Favoriete links
Wedstrijdarchief
Privacy verklaring
In het nieuws

zaterdag 4 februari 2012

Clubkampioenschappen Breda

Na de jeugdwedstrijden op de landijsbaan hebben enkele leden ook nog clubkampioenschappen in Breda gereden.

Lars Scherpenzeel werd voor de 2e achtereenvolgende jaar clubkampioen in de leeftijdscategorie t/m 10 jaar. Lars werd zowel op de 100 meter als op 300 meter eerste. Eveneens op de foto staat Jules Zijderlaan. Jules is woonachtig in Waspik maar ook lid van de ijsclub. Jules werd 3e op de 300 meter en in het overall-klassement werd hij 3e. Dylan van Beuzekom uit Ameide, maar ook lid van de ijsclub werd 3e op de 100 meter ook in de categorie t/m 10 jaar.

Jelle Scherpenzeel werd 3e op de 300 meter en ook 3e in het overall-klassement in de categorie t/m 12 jaar.

Proficiat voor deze mooie resultaten.
vrijdag 25 november 2011

Afscheid Louw Aanen

Op vrijdag 25 november 2011 is de jaarlijkse ledenvergadering geweest in Cafe De Poort in Nieuwpoort. Op deze avond is ook afscheid genomen van Louw Aanen die na 25 jaar afscheid nam als commissaris. Louw werd die avond lid van verdienste van de IJsclub. Op onderstaande foto's ziet u hoe Louw in het zonnetje werd gezet door de voorzitter Ab van der Ham. De functie van Louw Aanen wordt overgenomen door Ton Eijkelenboom.

 
zaterdag 9 januari 2010

Nieuwe Jassen IJsclub

Op zaterdag 9 januari heeft de ijsclub nieuwe jassen mogen ontvangen. Deze jassen zijn gesponsord door de Rabobank. Op onderstaande foto ziet u de "Club van 13"op de nieuwe brug naar de ijsbaan toe. Deze brug is gesponsord door Schilt Lukagro
Op onderstaande foto ziet u de "Club van 13" op de nieuwe landijsbaan. De landijsbaan is dit jaar voorzien van permanente verlichting. Deze verlichting is gesponsord door Hak Nederland BV.Alle sponsoren zeer bedankt

vrijdag 20 november 2009

Afscheid Bart van der Poel

Op de ledenvergadering van vrijdag 20 november 2009 heeft Bart van der Poel officieel afscheid genomen als voorzitter. Bart heeft 25 jaar in het bestuur gezeten en heeft alle functies binnen de ijsclub gedaan. De laatste jaren als voorzitter. Ab van der Ham heeft het voorzitterschap overgenomen.


donderdag 05 januari 2009 - Het Kontakt

Nieuwe landijsbanen precies op tijd klaar

NIEUWPOORT/OTTOLAND - Zowel ijsclub Langerak/Nieuwpoort als ijsclub Wilhelmina uit Ottoland nam dit jaar voor het eerst naast hun reguliere banen ook een land ijsbaan in gebruik.

lees verder


woensdag 17 oktober 2007 - De Stad Gorinchem.nl

Groen licht landijsbaan Nieuwpoort

NIEUWPOORT - De gemeenteraad van Liesveld heeft dinsdagavond 0 oktober ingestemd met het collegevoorstel om een zogenaamde artikel 19 procedure te beginnen voor de realisatie van een landijsbaan op een perceel grond aan de Singel 7A in Nieuwpoort.


lees verder
HomeFoto's